lördag 13 oktober 2012

Gott & Blandat

Här kommer lite jag sytt den senaste tiden.
Ännu ett set till Sixten att ha på dagis. Nu när det behövs överdragsbyxor så tycker inte jag han ska behöva ha jeans. Sytt i de underbara stjärnorna från Znok och randigt från bl.a. Ohlssons. Byxorna är sydda i rött joggingtyg, med min favoritmodell på fickor.

Sen har jag oxå sytt två par vantar och fler lär det bli. De blommiga har jag själv och de mörkblå med spetsen fick mamma. Båda paren är fodrade med fleece så de är varma och gosiga.

Idag har jag städat pysselrummet så nu hoppas jag få mer inspiration att gå in där igen.

Majola

fredag 12 oktober 2012

Fiffig grej till smycketjej!

Titta här vad fiffigt min vän Elin kom på! Måste visa er och vännen tyckte det var okej att hennes verk får synas här! Små virkade krusiduller syddes fast på en gammal vacker klänning. Klänningen ska hänga på väggen och i krusidullerna kan örhängen och andra smycken fästas. Bra tips om man har en klänning som man av någon anledning inte kan använda men inte bör hamna i papperskorgen!

Nu är det snart helg! Hoppas på en fin sådan!!

Kram eMpE

fredag 5 oktober 2012

Sy, sy sy....

Det är så roligt att sy och jag får frågan om jag kan sy både det ena och det andra... vilket gör att det aldrig blir långtråkigt!! Den senaste tiden har det blivit ett Nest, Snuttis, Mössor och Vantar. En babymössa med matchade vantar, ett brett pannan med tummvantar (mina första jag någonsin sytt, kul!!) Och tre st "baggy" mössor. Och därimellan försöker jag få till lite till mina egna barn också :) Insåg i morse att de inte ens fått nya mössor i år...  ;) Har fått skaffat mig själv en lista där jag skriver ner det jag vill få sytt, alla idéer och det jag har beställning på för att inte glömma bort men också för att kunna släppa det ur minnet. Det kan lätt bli lite jobbigt när man vaknar på natten och kommer på vad eller hur man ska sy något ;) 

Men idag ska jag och mina små åka på en liten leveransrunda sen hinna med att njuta av hösten!!

Mys på er och ha en trevlig helg!

Kram MianMin


Published with Blogger-droid v2.0.4