lördag 27 november 2010

Kommer nissarna snart... !??

Mina barn (de minsta) är i tron av att på natten till den 1:a December så kommer nissarna och hänger upp en kalender med små paket i... I vår familj är det "Tomtemormor" som står för klapparna och så har det varit sen jag och min syster var små... men detta får inte avslöjas till de små av oss som kan läsa !! =)

I år ville jag ha en ny kalender att hänga paketen i och hade fått en vision om hur den skulle se ut, som en lång rad av julstrumpor... Dessa var lite trixiga att vända på så det fick min kära sambo i uppgift att fixa, vilket han gjorde galant! Sedan tryckte jag datumen på strumporna och limmade fast på klädnypor som ja sedan hängde upp på en lina... Det var riktigt svårt att få till det med siffrorna utan att det blev en kant runt om så till slut fick ja inse... ja ja, det blir som det blir!!

Nu är det bara att vänta......

Min kära syster har ju tidigare visat sina hjärtan och givetvis har ett sådant en given plats i vår hall tillsammans med kalendern och en jultavla som jag gjort av ord som jag tyckte passade julen till. MAJOLA kom med iden, hon hade sett den på en annan blogg , men så gjorde vi om den lite så den blev vår !!

Nu börjar stämningen infinna sig på allvar och i morgon bär det av mot Wadköping och julmarknad. Ska bli så kul men vi får hoppas att vi inte fryser tårna av oss... =)
Men så mysigt att snön fick ligga kvar, det höjer ju stämningen på topp !
Ses kanske i morgon...
Kram och gonatt, nu måsta jag vila lite!
MianMin

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hoppas att ni fick sälja i dag. Ni hade mycket fint.
    annika

    SvaraRadera